ZBOG ASFALTA: Predsednik MZ Ždrela, popio vaspitne šamare od svojih ogorčenih meštana

Ogorčeni građani Ždrela su u subotu, posle napornog gašenja požara na potezu Vukan uz pomoć vatrogasaca, organizovali večeru u prostorijama lovačkog udruženja.

Foto: Promo

Kako saznajemo, tokom večeri došlo je do velikog nezadovoljstva među okupljenima zbog, kako kažu meštani Ždrela, asfaltiranja seoske ulice koja nije uvrštena na listu prioriteta za asfaltiranje.

Posle par pogrdnih psovki, predsednik Mesne zajednice Ždrela, Senad Grujić, bio je odgurnut i dobio je par vaspitnih šamara od pojedinih ogorčenih meštana. Na sreću, petrovačka policija je brzo intervenisala i nakon par napisanih prijava smirila je uzavrele strasti.

Inače, prošlog vikenda je završeno asfaltiranje seoskog puta u Ždrelu u dužini od skoro 280 metara.

Po rečima meštana Ždrela, dobro je što se petrovački opštinari setili da i u Ždrelu postoje seoske ulice koje treba da se presvuku asfaltom, ali sokakom koji je asfaltiran, retko ili niko ne prolazi jer maltene ne povezuje ništa.

– Skoro nikog nema u tom sokaku, sem što taj sada asfaltirani sokak prolazi celom svojom dužinom pored kuće predsednika Mesne zajednice Senada Grujića, naravno, člana SNS-a – , navodi jedan meštanin Ždrela.

(Tpknews.com/VI – Inteligencija)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker