AKCIJA “ZARADI PLATU”: Saobraćajci za vikend kaznili 343 vozača u Braničevskom okrugu

Tokom vikenda u Braničevskom okrugu saobraćajci su otkrili 343 saobraćajna prekršaja. Sankcionisano je 202 vozača zbog prekoračenja brzine, 36 zbog nepoštovanja sigurnosnog pojasa i 15 zbog vožnje pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, a otkriveno je još 90 ostalih prekršaja.

Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Braničevskom okrugu, tokom vikenda, prilikom kontrole saobraćaja u okviru akcije “Zaradi platu”, otkrili su 343 saobraćajna prekršaja.

Iz saobraćaja su u Malom Crniću i Žabarima isključeni vozači pežoa (37) i dačije (34) koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Kod tridesetčetvorogodišnjaka je pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pored toga, u Žabarima i vikend-naselju Beli Bagrem policija je iz saobraćaja isključila i zadržala dvojicu muškaraca starosti 24 i 34 godina koji su automobilima seat i ford upravljali sa 2,11, odnosno 1,50 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih osoba koje su učinile prekršaje podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ja bih ovu akciju nazvao “Spasi život”, a ne “Zaradi platu”. Svedoci smo da skoro svakog dana, poneko pogine u saobraćaju. Nestaju i čitave porodice… Potpuno podržavam akciju policije. Nemojte piti i drogirati se dok vozite, nemojte prekoračiti brzinu, vežite pojas i vozite tehnički ispravan automobil, pa neće biti kazne, a sačuvaćete sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker