VOLI ČOVEK LAMBORDŽINI: Ko ne zna sa kim ima posla, može da očekuje muziku iz „Cipelića“

Opština Malo Crniće…ko ne zna s kim ima posla, može zamalo da očekuje muziku iz „Cipelića“ kada se nađe ispred opštine. Međutim, nije baš tako.

Foto: Screenshot/Društvene mreže

Prva glava ove male i neugledne opštine, sa svojim malim od palube je apsolutno preuzeo na sebe kontrolu svih javnih nabavki koje se obavljaju u ovoj lokalnoj samoupravi.

Lep naziv – samouprava, jer čovek želi da sam upravlja celom opštinom. Ali, mora navodno da deli tal sa svojom svitom, koja ne izbija iz njegovog kabineta. Osim što je javna tajna da je vlasnik nekretnine u Beogradu na vodi, skupog traktora-voli čovek Lambordžini, postoje indicije da je postao vlasnik ne još jedne, već nekoliko nekretnina. Da se čovek zapita kolika li mu je plata kad sve to navodno može da isplati.

Predsednica Skupštine, za posao ima kinjenje potčinjenih i lomljenje njihove slobodne volje. Opčinjena i opterećena strankom, insistira da se svi povinuju ciljevima stranke, s tim što se njena plata u odnosu na njene potčinjene množi sa puta 3 ili 4, pa je onda razumljiva njena stranačka paranoja da joj ne izmakne fotelja i funkcija.

Direktorka Turističke organizacije, Jasna Jović, za razliku od ostalih SNS kadrova u ovoj opštini, živi kao bubreg u loju. Našla je način da istera sve svoje želje i pehove, što je stanovnicima ove malene opštine opšte poznato, jer ih je nedavno u samo jednom cugu koštala oko 16 hiljade evra, što su odbornici Skupštine jednoglasno izglasali, jer štite leđa jedni drugima čak i kada krše zakon pred očima građana.

Putni troškovi direktorka Turističke organizacije na mesečnom nivou iznose više od nečije plate, a čeka se njena organizacija još jednog Stiškog posela pokraj jezera Zaova, koje poslednjih godina košta kao Exit.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker