VANDALSKI ČIN POLITIČKIH NEISTOMIŠLJENIKA! Ugrinović naredio napad na stranačke prostorije radikala u Požarevcu?!

Srpska radikalna stranka (SRS) saopštila je danas da su nepoznati počinioci napali i oštetili prostorije ove stranke u Požarevcu.

Foto: Srpska radikalna stranka/Facebook

U saopštenju SRS je navedeno da su poruke koje su vandali ostavili na prostorijama veoma opasne i da ukazuju da su ih ostavili politički neistomišljenici, delujući kao politički neprijatelji.

SRS je prijavila incident nadležnim organima i očekuje hitne rezultate istrage i obelodanjivanje imena i prezimena izvršioca ili izvršilaca ovog monstruoznog čina.

Po nezvaničnim saznanjima Insajdera Mileta Sove od izvora iz policije, postoji osnovana sumnja da su lica koja su izvršila ovaj vandalski čin povezana sa Vladimirom Ugrinovićem predsednikom Pokreta VIaha Srbije i kandidatom za odbornika Skupštine Grada Požarevca na predstojećim lokalnim izborima koji su raspisani za 2. jun sa liste “Vlaške stranke – Ljiljana Ugrinović”.

Ova stranka je pozvala sve političke subjekte da se u predizbornoj kampanji sa političkim neistomišljenicima bore argumentima, a ne kukavičkim napadima na zgrade.

Foto: Srpska radikalna stranka

“I pored vandalizma i nerazumnih poteza političkih neistomišljenika, Srpska radikalna stranka je uverena da će građani Požarevca izaći na izbore 2. juna i u najvećem broju podržati koalicionu listu “Aleksandar Vučić – Požarevac sutra” i to će biti najbolji odgovor na ove kukavičke napade”, ocenili su radikali u saopštenju.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker