UZNEMIRUJUĆI PRIZORI ZGROZILI GRAĐANE: JKP “Kučevo” po naredbi ćelavog Milogorca, organizovano truje pse lutalice?!

Uznemirujući prizori zgrozili su građane Kučeva, jer kako kažu, već nekoliko dana unazad neko truje pse.

Foto: Društvene mreže

Užasnim prizorima bespomoćnih pasa sa penom na ustima u teškom grču, prethodnih dana svedočili su meštani Kučeva, društvene mreže su se usijale a osuđujući komentari su se nizali. Mnogi pretpostavljaju da je reč o organizovanom trovanju od strane JKP “Kučevo”, a po naredbi ćelavog Milogorca, ali za to nemaju dokaza jer su nadležne službe po ko zna koji put zatajile.

Inače, opština Kučevo godišnje odvaja blizu pet milona dinara za rad šinterske službe, po svemu sudeći taj novac se troši nenamenski, verovatno za plate naprednjačkih jurišnika koji ni ne dolaze na posao u opštinskim institucijama.

Posebno su zabrinuti roditelji jer se deca na putu do škole kreću ulicom, igraju se i vrlo lako bi mogli da dođu u kontakt sa tim otrovom.

Znamo da su psi lutalice veliki problem ove malene varoši, čak su građani potpisali i peticiju da nadležne službe uklone pse sa ulice, međutim do toga nije došlo jer opštinski čelnici nemaju koristi od toga već samo štetu.

Naravno, nisu svi psi agresivni, veliki broj tih pasa su miljenici naših sugrađana koji ih hrane kao da su njihovi.

Definitivno, trovanje nije rešenje za uklanjanje agesivnih pasa sa ulice, po Krivičnom zakoniku Republike Srbije, takav čin predstavlja niz krivičnih dela, uključujući ubijanje i mučenje životinja, izazivanje opšte opasnosti, korišćenje otrova i trovanje hrane ili vode.

Trovači krše i niz drugih zakona, kao što su Zakon o hemikalijama, Zakon o dobrobiti životinja i Zakon o proizvodnji i prometu opasnih supstanci.

(Tpknews.com/VI-Inteligencija)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Vreme je da ćelavi Milogorac stavi novine pod mišku i vrati se odakle je došao u njegovo Prijepolje. Niko nije zagadio ovaj gradić kao g*vno Milogorsko. Verujem da u Kučevu nema mesta ni za njegovu porodicu jer toliko bahaćenja i iživljavanja sa njihove strane neće im doneti dobro. Naravno, Milogorcima želim da budu živi i zdravi ali da se pate čitavog života kao što se sada pate građani opštine Kučevo. Dokle god se ćelavi Milogorac bude pitao za sudbinu ovog gradića nema boljeg života ni za jednog žitelja ove opštine

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker