UŽAS U KOSTOLCU: Odbornicu Narodne stranke udarila rampa, zadobila posekotinu na temenu

Odbornicu Narodne stranke u Skupštini Kostolca Vanju Petrović udarila je rampa u prolazu ka vrtiću „Majski cvet“ i od udarca u glavu je zadobila posekotinu na temenu.

Foto: Privatna arhiva

„Rampa u prolazu između ’Union MZ’ i privatnih garaža na kostolačkoj pijaci ka vrtiću ’Majski cvet’, postavljena pre godinu dana, konačno je juče nekome došla glave. Dok sam hodala obraćala sam pažnju na rampu koja je u tom trenutku bila podignuta pošto je istovarana roba. Kada sam se našla ispod rampe, koja se pokreće manuelno daljinskim upravljačem, neko je spustio rampu i od udarca u glavu rasečeno mi je teme“, rekla je Vanja Petrović.

Vanja Petrović je dodala da je okrvavljene glave, lica i bluze zatražila pomoć sugrađana ali se niko od ljudi na licu mesta nije usudio da joj pomogne, pa je otrčala do medicinske ustanove, gde joj je povreda sanirana, a potom je prebačena u Opštu bolnicu u Požarevcu.

„Ishod je ušiveno teme i psihičke posledice“, rekla je Vanja Petrović.

Vanja Petrović je dodala da su joj „nadležni organi rekli da je povreda koju je zadobila sticaj nesrećnih okolnosti” i da „nema osnova za prijavu“.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker