UPOZORENJE RHMZ OSTAJE NA SNAZI: Danas u Braničevskom okrugu hladno, kišovito i vetrovito, na planinama slab sneg

U Srbiji oblačno i hladno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će biti intenzivniji uveče i tokom noći u Banatu i Braničevskom okrugu. Najviša dnevna temperatura do 16 stepeni.

Foto: Fejsbuk/Homolje

Na visokim planinama kiša će tokom dana preći u slab sneg. Vetar umeren i jak, a na severu i zapadu i sa udarima olujne jačine, severozapadni i zapadni, dok će samo još ujutru i pre podne u Banatu i istočnoj Srbiji duvati slab do umeren južni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura od sedam do 11 stepeni, a najviša dnevna od 11 do 16 stepeni.

U Braničevskom okrugu danas oblačno i hladno sa kišom. Vetar umeren i jak, ujutru i pre podne jugozapadni, a od sredine dana u skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura od 9 do 11, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Očekuje se veća količina padavina i preko 40 milimetra. Na visokim planinama u Homolju kiša će tokom dana preći u slab sneg.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u ponedeljak oblačno i hladno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a na visokim planinama sa susnežicom i snegom.

Dnevna temperatura znatno ispod proseka za drugu dekadu septembra. Od utorka promenljivo oblačno, postepeno toplije, sa češćom pojavom kiše i lokalnih pljuskova.

(Tpknews.com/RHMZ)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker