KOMUNALNA MILICIJA UPOZORAVA: U Požarevcu, počinje kontrola radnog vremena ugostiteljskih objekata

Komunalna milicija Grada Požarevca kreće u pojačanu kontrolu radnog vremena ugostiteljskih objekata.

Foto: Google

S obzirom da je letnji raspust završen ugostiteljski objekti mogu biti otvoreni radnim danima od 7 do 24 časa kao i nedeljom, a petkom i subotom od 7 do 02 časa.

Ugostiteljski objekti koji se nalaze u sklopu, odnosno unutar objekta kolektivnog stanovanja mogu biti otvoreni od 7 do 24 sata bez obzira da li je radni dan ili dan vikenda.

Ugostiteljski objekti tipa – noćni bar, noćni klub i densing bar mogu biti otvoreni svakog radnog dana od 20 do 01 sati, a petkom i subotom od 22 do 04 sata.

Upozoravaju se ugostitelji da je u letnjim baštama ugostiteljskih objekata zabranjeno izvođenje muzičkih programa uživo i postavljanje i upotreba uređaja za reprodukciju zvuka i da se uređaji za reprodukciju zvuka mogu postaviti samo na ulaznim vratima i portalima ugostiteljskih objekta.

Za nepoštovanje radnog vremena i izvođenje muzičkih programa uživo i postavljanje i upotrebu uređaja za reprodukciju zvuka u letnjim baštama, predviđena je novčana kazna u fiksnom iznosu od 50.000 dinara za preduzetnike, 25.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu i 100.000 dinara za pravno lice.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker