TUŽAN PRIZOR U PETROVCU NA MLAVI: Tek rođeni štenci bačeni u džak pored kontejnera (FOTO)

U svetu u kojem živimo, često smo svedoci okrutnosti prema životinjama koja ne poznaje granice. Najnoviji slučaj iz Petrovca na Mlavi nam upravo tako nešto i potvrđuje.

Screenshot/X

Kako javlja Iks profil portala “Djole dog”, tek rođeni štenci bačeni su u džak i ostavljeni, na milost i nemilost pored kontejnera na plus 40 stepeni.

– Svet u kome živimo u 4 slike… Tek rođeni, bačeni u džak pa u kontejner. Na plus 40. Sigurni smo da neko ko može to uraditi, može uraditi i detetu, ženi, bilo kome. To je 100%.

Srećom, neko nije samo prošao već ih je i izvukao, da jadni ne stradaju u smeću. Bili su kod veterinara, ali, nažalost, nakon toga su odneti u azil u Petrovcu na Mlavi (potvrđena nam je informacija).

Bez obzira na brojne apele, čak i oni koji čine dobra dela ne znaju da azil nije mesto za štence! Nikako… Nadamo se da postoji odvojen prostor za njih i da će ih neko što pre uzeti iz azila. Veoma su mali, i šanse za preživljavanje su minimalne – , napisali su oni.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Има и нема везе са овим чланком.

    Азил за псе за јебемлигаколико општина се налази у Великом Лаолу, на имању пропалог случаја и озлоглашене лопуже под надимком Жарац – некоме је остао дужан пара а дотични тај дуг наплаћује тако што трећем лицу издаје Жарчеву дедовину као штенару. Да, задржали су и Жарца на имању да гледа сву своју срамоту из првог лица и сва понижења која уз то иду.

    Ово знају сви из петровачке општине, знају где је то имање и, погодите шта раде кад им кучка оштени недефинисани број штенади? Сачекају да мало порасту док их мајка још доји, стрпају у кутију и оставе код “прихватилишта”, што је понекад и цео километар од Жарац-рисорта! Будале не разумеју да људи који тамо раде немају никакве надлежности да скупљају псе по улицама, тако да пси, по законима природе, (понеки) преживе и постају праве луталице до нивоа да су агресивни за бициклисте и пешаке. И штеточине, домаћинствима у близини ограда није довољна, а пси чувари су… недовољно ефикасни, иако лају до изнемоглости, што углавном помаже.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker