KRICI OSTALI NEČUJNI: Trgovina ljudima na očigled tužilaštva

Tužilac Danijela Jokanović, stručnjak za nasilje u porodici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, po svemu sudeći, očigledno smatra da su navodi prijave Iline Anđel o trgovini ljudima najobičnije nebuloze.

Tužilac Danijela Jokanović/Foto: Društvene mreže

Nagađamo zapravo, jer Jokanovićka vešto krije kako je uopšte zatvorila slučaj koji nije ljudski ni započela.

Podsećamo, Danijela Jokanović je pre arhivirala krajnje ozbiljan predmet na temu trgovine ljudima nego li ga je ljudski i pogledala. Ilina Anđel u istom teško optužuje načelnika policije beogradske opštine Palilula Marka Đurovića za najraznovrsnije zločine prema njoj i njenim kćerima.

Marko Đurović je inače postavljen po želji i volji Veselina Milića i Bratislava Gašića. Ovom prilikom predočićemo jedan u nizu dokumenata koji svedoči o golgoti kroz koju je prolazila Ilinina kćer Slađana. Naime, ista se pismeno i svojeručno obraća SUP-u Zvezdara za pomoć.

Načelnik Marko Đurović/Foto: Društvene mreže

– Zovem se Slađana Savić od majke Iline Stevanović rođena…decembra 1983 godine. Živim u ulici Husinskih rudara u Beogradu. Moj otac Čeda Savić nas je od 1995 godine maltretirao. 1997 godine pokrenut je postupak brakorazvodne parnice. On nas je i dalje zlostavljao. Kod socijalnog radnika na razgovoru izjavio je da nas ne želi i da bi trebalo da idemo u dom za nezbrinutu decu. Moja majka je dobila starteljstvo nad mojom sestrom Danijelom i nad mnom. Moju sestru Danijelu su pred leto 2001 godine odveli od nas. Moj otac joj je to smestio. Nju drogiraju i prodaju u belo roblje tako bar ja smatram. Onda moj otac i moj tadašnji tast Živko Tadić su me dana 30.01.2002. godine sačekali ispred škole tačnije oni su poslali moju sestru da me odvede. Ja sam naravno odbila da pođem sa njom. Plašim se da s obzirom da što sam i ja sada punoletna hoće da i mene uvedu u njihove priče. Ovaj događaj sam izložila službeno SUP-u Zvezdara da bi me uzeli u zaštitu – , napisala je Slađana u pismu.

Pismo

Nikakva joj pomoć nije ukazana, njeni krici ostali su tada nečujni za sve službe Srbije, i potmulo odjekuju i dan danas, ali i posle 20 godina svi je ignorišu kao i tada. Da li je ovo ujedno i dokaz da je tužilačka istraga najveći promašaj u istoriji pravosuđa, i da građani Srbije samo fiktivno uživaju zaštitu ustavom zagarantovanih prava?

Ilinina ćerka ponižena u ulozi poslužavnika na elitnoj žurci/Foto: Društvene mreže

diplomirani oficir policije, predsednik Odbora za borbu protiv kriminala i korupcije NPSS, kapetan Rajević Zdravko

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker