POŠTAR MENADŽER I SIN PRAVNIK: Titović svim silama pokušava da sina postavi za rukovodioca poštanske mreže u Požarevcu

Aleksandar Titović svim silama pokušava, preko svog sindikata, dreke i vike da sina postavi za rukovodioca poštanske mreže u Požarevcu.

Foto: Privatna arhiva

Titović, predsednik Granskog sindikata saobraćaja i telekomunikacija „Nezavisnost“ je kratko radio u vojsci, pa je morao da je napusti pod sumnjivim okolnostima. Posle toga se zaposlio u JP Pošta Srbije kao poštar, a sada je uspešni poštar – menadžer.

Spreman je da koristi sva moguća sredstva da bi došao do cilja.

Titovićeva dugogodišnja prisna prijateljica S. P. sa kojom ide na Borsko jezero da kusaju riblju čorbu, zna mu narav i njegov obrazac ponašanja.

Znaju i stari radnici pošte, njegove metode i postupke, kako kažu, hvata na galamu i u sve se meša, čak i u one stvari za koje nije nadležan, ali to je njegov modus operandi.

Inače, Titovićev prijatelj, odnosno bivši Zoran Đorđević je dobio metlu i sada Titović gleda na sve načine da priđe novom direktoru kako bi svog sina unapredio u rukovodioca u Požarevcu.

Pošto RJ Smederevo, nema pravnika, a mladi Ilija Titović je izvrsni pravnik sa egzotičnom diplomom, možda postoji mogućnost da ode u Smederevo i da se dobro ispraksuje, pa tek za neku godinu da se vrati u Požarevac i bude direktor.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker