STALNI RADNI ODNOS ZA 10 KOMANDIRA: Raspisan konkurs za čuvare zatvora u Požarevcu

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u 12 kazneno-popravnih ustanova 73 pripadnika Službe za obezbeđenje, najbrojnije služba u sistemu izvršenja krivičnih sankcija, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici, koji je i najveći zavod u zemlji, zaposliće 15 komandira, kao i Kazneno-popravni zavod u Beogradu.

Kragujevački KPZ primiće u stalni radni odnos 14 komandira, KPZ za žene u Požarevcu 10, dok će KPZ u Beogradu, Padinskoj Skeli, zaposliti pet komandira.

U stalni radni odnos biće primljena tri komandira u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, kao i u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru, dok će po dva komandira biti primljena u OZ u Kraljevu i OZ u Zrenjaninu, kao i u KPZ u Somboru, a po jednog komandira u Okružnom zatvoru u Kruševcu i Okružnom zatvoru u Vranju.

Rok za podnošenje prijava traje do 19. septembra 2024. godine.

(Tpknews.com/FoNet)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Čak i oni koji su normalni, postaće radeći taj posao sadisti i psihopate. Poznavao sam čoveka, koji je ceo radni vek bio stražar (komandir lepše zvuči) u Zabeli. Umro je pre nekoliko godina. Bilo o kojoj temi da smo pričali, uvek je dolazio na temu, kako je tukao zatvorenike. Jednog je prebio da se jadnik onesvestio, samo zato što mu se osuđenik obratio. Jer, komandiri su uzvišena bića i zatvorenici moraju samo da odgovaraju na njihova pitanja. Obraćanje zatvorenika komandiru, ako ništa nije pitan, komandiri shvataju kao nepoštovanje i veliku uvredu, za koju sledi pendrek. Dobar, pošten i miran čovek, ne može obavljati posao komandira u zatvoru.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker