ŠOKANTNA SMRT U KOSTOLCU: Muškarac preminuo tokom se*sa u autu sa SNS odbornicom

Više javno tužilaštvo u Požarevcu naložilo je obdukciju tela muškarca starog 51 godinu, iz Kruševca, koje je nađeno u subotu, 6. jula uveče, na putu Požarevac-Kostolac pored automobila.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Na osnovu saznanja Insajdera Mileta Sove iz zapisnika “Hitne pomoći” u noći 6. jula oko 22 časova primljen je urgnentni poziv sa telefona osobe M. M. koja se predstavila da je odbornica SNS iz Kostolca.

M. M. je zatražila hitnu intervenciju Hitne pomoći jer je njen ljubavnik rukovodioc u Termoelektrani Kostolac B, tokom seksualnog odnosa doživeo srčani udar.

Naime, prema saznanjima Insajdera Mileta Sove, u izjavu koju je odbornica dala dežurnim lekarima koji su dolaskom na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt ljubavnika, ljubavni par je prethodno uživao u romantičnoj večeri u restoranu Preporod u Zabeli, gde su se nakon večere uputili prema selu Petka i u ataru sela kod farme parkirali auto kako bi uživali u seksu.

Odbornica M. M. je takođe primila terapiju za umirenje, nakon čega je ostala na raspolaganju policijskoj patroli.

U Policijskoj upravi Požarevac potvrdili su nam ove informacije i dodali da je beživotno telo muškarca starog 51 godinu pronađeno pored automobila.

Uzrok smrti i okolnosti pod kojima je ona nastupila, znaće se posle sprovođenja uviđaja i obavljene obdukcije.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

7 Komentari

  1. Došla mu je Vijagra glave. Ako je za utehu, bar je srećan otišao na onaj svet. Nego, da li neko zna, ima li ta odbornica muža i decu?

  2. Doticna je cistacica u Kostolac usluge a velikim i dubokim zalaganjem je postala odbornica ispred SNS a,drustvo je presrecno ko nam kroji sudbinu

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker