SLOM POŽAREVAČKOG SUDSTVA: Nema pravde za obične građane, korupcija sudstva ide do Strazbura, revizije na vidiku!

Da je grad Požarevac u blatu korupcije, pogotovu pravosuđe koje je u veoma lošem stanju, a obični građani prepušteni na milost i nemilost raznim muljatorima i njihovim saučesnicima, potvrđuje i jedna istinita priča koja bi mogla da se svede pod rubriku verovali ili ne.

Foto: Profimedia

Naime, sad već pokojni R. J. koji je lečen na psihijatriji na internom odeljenju požarevčke bolnice je u bitno smanjenoj uračunljivosti, u teškom opštem zdravstvenom stanju što bi reklo poslovno i funkcionalno nesposoban za logičke radnje kod notara overio ugovor o poklonu pod krajnje sumnjivim okolnostima i potpisivao neke priznanice o dugu sa izvesnim Lj. P. koji je nakon smrti postao naslednik celokupne imovine i to porodične kuće sa pomoćnim zgradama i zemljištem u vrednosti od 180 hiljada evra.

Ovom očitom muljažom, zakonski naslednici sin, ćerka i sestra nisu čak uredno pozvani ni na ostavinsku raspravu, tako da su ostali bez prava na nasleđivanje.

Nakon svih nepravilnosti suda u Požarevcu, u posed pokojnog R. J. došao je P. B. koji je dobro poznat požarevačkoj policiji, ali nedodirljiv za tužilaštvo, jer uz pomoć svoje emotivne partnerke, advokatice, sve zaustavlja i stopira, a vrši i veliki uticaj na donošenje presuda na štetu građana, a na korist kriminalcima.

Zbog ovga je Požarevac postao tamni vilajet bez perspektive za pravdu i bez prava na fer i pravično suđenje.

Nadamo se da će neka nova vlast uspeti da ispravi greške sudstva, vrati istinitim i zakonskim naslednicima imovinu i isplati odštetne zahteve kao i svim oštećenim građanima žrtvama požarevačkog sudstva.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker