EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Sekretar Crvenog krsta Kragujevac konačno pod istragom?

Kako ekskluzivno saznajemo protiv Nevenke Bogdanović sekretara Crvenog krsta Kragujevac i predsednika upravnog odbora Crvenog krsta Kragujevac podnete su četiri krivične prijave Višem javnom Tužilaštvu, specijalnom odeljenju za borbu protiv korupcije.

Nevenka Bogdanović/Foto: Privatna arhiva

Većina građana Kragujevca i svi korisnici narodne kuhinje se uzdaju u profesionalni rad tužilaštva. Apeluje se na Crveni krst Srbije da prati istragu i da po potrebi reaguje u skladu sa svojim ovlašćenjima.

Inače, brojni građevinski investitori su dolazili i nudili Crvenom krstu Kragujevac 75 hiljade evra po aru, tj 1.300.000 evra samo za plac u ekstra zoni bez objekata, a da na placu Crvenog krsta Kragujevac na drugoj lokaciji naprave objekat željeni sa renoviranjem za 800.000 evra.

Gde je nestala razlika od pola miliona evra?

Međutim, Nevenka Bogdanović tvrdi da nije našla građevinskog investitora nego građevinskog donatora, koji uz pomoć naručenih procenitelja daje za plac u ekstra zoni 780.000 evra, a bez procene tvrdi da radovi na novom objektu vrede milion i po evra, pa će građevinski donator da donira razliku od 800.000 evra Crvenom krstu Kragujevac.

Uskoro opširnije…

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker