RUGANJE NARODU: Stanari prijavili bahate i pijane gradištanske policajce, pa popili prekršajne prijave (FOTO/VIDEO)

Ovo je slika države Dembelije, a svi ti bahati, policajci i opštinski funkcioneri koji su dobili moć da rade šta hoće, da nemaju uniforme i pozicije, bili bi problem zakona.

Screenshot

Policija policijske stanice u Velikom Gradištu, podnela ja prekršajne prijave protiv par meštana ove malene podunavske varošice jer se drznuli da prijave opštinskog funkcionera i njihove pijane i bahate, a možda, i nadrogirane policajce zbog remećenja javnog reda i mira!

Naime, u krugu zgrada na parkingu koji je opredeljen za stanare u ulici Albanske spomenice u Velikom Gradištu, 9. juna, policijski službenici i jedan funkcioner opštine Veliko Gradište, od 11:00 sati ujutru pa sve do 22:00 časova uveče, bez prestanka maltletirali su stanare okolnih zgrada.

Ko zna do kada bi trajala ova bahata “parada pijanstva i kiča” i kuvanje gulaša uz glasnu muziku kao na izletištu, jer naravno, bahati izgrednici mislili su da niko od stanara okolnih zgrada ne sme ništa da im kaže, niti da neko bilo šta preduzme.

– Ceo dan. Svima je već bilo dosta ovog maltretiranja. Jedna stanarka i još par komšija prijavili su ovo maltretiranje policijskoj stanici u Velikom Gradištu. Ubzo je došla patrola koja je delimično upozorila bahate izgrednike da smanje muziku… naravno da ih ovi nisu poslušali – , priča za TPKNEWS jedan od stanara iz ulice Albanske spomenice.

Nakon dolaska policijske patrole, stanarka koja je prijavila ovaj nemili događaj sišla je do policije. Međutim, po priči stanara koji su bili prisutni, pijani a možda i nadrogirani “sokoli” gore pomenuti okružili su je, uneli joj se u lice i pretili joj zbog prijave i to pred policijskom patrolom.

– Da nije izašlo još par komšija i sprečili dalji incident ko zna kako bi se sve ovo završilo. Policijski službenici su na kraju, uz insistiranje, pozvali prisutne stanare u policijskoj stanici da daju izjave. Naravno, bahati vinovnici koji su ceo dan maltretirali komšiluk, nastavili su sa svojim bahaćenjem – , kažu ogorčeni stanari.

I kako to obično biva u državi Dembeliji, izjave su uzete od svih maltretiranih stanara, dok glavni vinovnici nisu ni pozvani na odgovornost. Umesto kažnjavanja bahatih policajaca i opštinskih funkcionera, za primer ostalima, policija podnosi prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira protiv stanara koji su ceo događaj prijavili. Verovatno jer se drznuli da pozovu i prijave njihove “sokole”.

Mada, u našoj državi Dembeliji izgleda da je sve ovo normalno… ćuti, ne gledaj, i ništa nemoj da čuješ, jer “vrana vrani oči ne vadi”… glavu dole i trpite.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker