REZULTATI OBDUKCIJE: Popio tri vijagre, pa umro tokom seksa sa vatrenom SNS odbornicom iz Kostolca

Kruševljanin Petar Živić (51) preminuo je od srčanog udara u svom automobilu tokom seksualnog odnosa sa vatrenom odbornicom iz Petke Milicom Marković nakon što je uzeo prekomernu dozu preparata za potenciju.

Foto: Privatna arhiva

Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se posle ponoći 7. jula u ataru sela Petka kod farme.

Naime, prema saznanjima Insajdera Mileta Sove, u izjavu koju je odbornica dala dežurnim lekarima koji su dolaskom na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt ljubavnika, ljubavni par je prethodno uživao u romantičnoj večeri u restoranu Preporod u Zabeli, gde su se nakon večere uputili prema selu Petka i u ataru sela kod farme parkirali auto kako bi uživali u seksu, pa je on posegao za lekovima za potenciju “vijagra”, koje je sa sobom poneo. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah delovala, odlučio je da popije još dve, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesrećnom čoveku je pozlilo.

– Prekomerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovek na mestu ostao mrtav. Unezverena odbornica uspela je nekako da ga pomeri, a kada je videla da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspešno – , ispričao je izvor Insajdera Mileta Sove.

Nakon toga Više javno tužilaštvo u Požarevcu naložilo je obdukciju tela Petra Živića (51), koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

Foto: Privatna arhiva

– Zanimljivo je da je policija u zvaničnom saopštenju navela da je telo nesrećnog Petra Živića uočio slučajni prolaznik, u 23:40, koji je navodno odmah nazvao ekipu Hitne pomoći – , kazao je izvor Insajdera Mileta Sove.

Inače kako smo već pisali, na osnovu saznanja Insajdera Mileta Sove iz zapisnika “Hitne pomoći” u noći 6. jula oko 22 časova primljen je urgnentni poziv sa telefona osobe Milice Marković koja se predstavila da je odbornica SNS iz Kostolca.

Odbornica Milica Marković je zatražila hitnu intervenciju Hitne pomoći jer je njen ljubavnik Petar Živić rukovodioc u Termoelektrani Kostolac B, tokom seksualnog odnosa doživeo srčani udar.

Odbornica Milica Marković je takođe primila terapiju za umirenje, nakon čega je ostala na raspolaganju policijskoj patroli.

U Policijskoj upravi Požarevac potvrdili su nam ove informacije i dodali da je beživotno telo muškarca starog 51 godinu pronađeno pored automobila.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Rekao sam ja čim je vest objavljena, da mu je Vijagra došla glave. Ta Vijagra je veoma opasna, jer pomoću nje može i da se ubije. Jednostavno, kada supruga želi da se otarasi muža, stavi mu nekoliko tableta u kafu. Kada posle smrti obdukcija dokaže da je umro od Vijagre, supruga može reći da ne zna ništa o tome i da je verovatno imao ljubavnicu, pa je uzeo Vijagru da se pokaže. Ko može da dokaže, da nije bilo tako?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker