PUNJENJE BUDŽETA ILI ČERUPANJE ĆURKE…: Gradištanskoj policiji uručeni droga-testovi

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić uručio je danas načelniku policijske stanice Nenadu Erakoviću i zameniku komandira Slaviši Čamparu komplet testova za testiranje vozača motornih vozila na narkotike.

Foto: Promo

Takozvani “droga-test“ nabavljen je sredstvima iz budžeta opštine, u okviru aktivnosti koje se sprovode za bezbednost u saobraćaju.

I tako u Velikom Gradištu počinje akcija intenzivnog punjenja budžeta na svaki način, najbolje kažnjavanjem. Budžet je potrebno puniti da bi mogla da se održi administracija koja je već potrošila pare od privatizacije mobtela, luke Beograd i raznih drugih.

Pošto nema grinfild investicija, privatizacija, donacija, a pare su potrebne, udri po džepu građana.

– Ovo je nastavak dobre saradnje na rešavanju zajedničkih problema u saobraćaju kako bi se kroz kontrolu vozača sprečile neželjene posledice upotrebe alkohola i opijata. Opština je sada kupila 20 testova dok je prošle godine nabavljeno 40, od kojih je, testiranjem pronađeno 20 “pozitivnih“ vozača u saobraćaju. Ovakve aktivnosti biće nastavljene i, zajedno sa učešćem policije, preduprediće negativne posledice koje, neretko, završavaju i smrtnim ishodom – , rekao je predsednika opštine Veliko Gradište Dragan Milić.

Uručenju opreme prisustvovali su i zamenici predsednika opštine i Skupštine opštine Veliko Gradište Nedeljko Vasić i Slađan Marković.

Test detektuje osam najvažnijih grupa narkotika koji se otkrivaju kratkotrajnom analizom pljuvačke nakon čega uređaj pokazuje rezultat.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker