POTENCIJANI UBICA NA PUTU! Prva SNS dama Drmna, mortuz pijana i drogirana se zakucala “džipom” u “škodu” Autotransporta u Kostolcu

Ivić Jelena, prva SNS dama Drmna, vozeći džipa “Ford Kuga”, u stanju veoma teške alkoholisanosti jer je vozila sa 2,8 promila alkohola u organizmu, a droga testom utvrđeno je da je pozitivna na psihoaktivne supstance, izazvala je udes u Kostolcu u ponedeljak oko 13 časova, saznaje TPKNEWS.

Foto: Ringier/Facebook

Kako saznajemo od izvora iz policije, ona nije ustupila prvenstvo prolaza izlazeći iz jednosmerne ulice krećući se brzinom od oko 100 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 50, zakucala se u belu “škodu” Autotransporta kojom je upravljao Čula, bivši igrač FK Crvene zvezde.

U “škodi” Autotransporta pored vozača, bile su i dve starije žene. Njihov stepen povreda nepoznat. Na sreću, kako saznajemo, u ovom sudaru sem velike materijane štete nije bilo poginulih.

Policija je prvu SNS damu Drmna isključila iz saobraćaja i zadržala u službenim prostorijama, i protiv nje će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Kako navodi naš izvor, prva SNS dama Drmna Ivić Jelena je čitavo pre podne provela zaključana zajedno sa tri muškarca u svojoj kancelariji na poslu konzumirajući alkohol i psihoaktivne supstance.

Inače, tokom jučerašnjeg dana, po rečima našeg izvora iz policije, vršen je veliki pritisak na policijske službenike koji su obavili uviđaj da stepen alkoholisanosti sa 2,8 smanje na 1,28, brzinu kretanja i da u izveštaju izostave da je prva SNS dama Drmna bila pozitivna na psihoaktivne supstance.

Ona je sinoć u pritvoru započela štrajk glađu zahtevajući da bude puštena iz pritvora najkasnije do ponoći. Naravno, njeni zahtevi nisu ispunjeni.

Naime, kako nezvanično navodi naš izvor jer zvanično ceo incident je zataškan, prva SNS dama Drmna je pre nepunih mesec dana bacila na haubu istog džipa “Ford Kuga” tri lica i pobegla sa mesta nesreće.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker