ČEKAO TAL: Predsednik Nadzornog odbora Crvenog krsta Kragujevac, prodao veru za svastiku

Milun Petković predsednik Nadzornog odbora Crvenog krsta Kragujevac, koji je trebao da da poslednju reč u vezi razmene skoro 20 ari u ekstra zoni sa blizu 1.000 kvadrata poslovnog prostora, gde trenutno posluje Crveni krst, gde ima i zakupaca poslovnog prostora, što fizičkih, što pravnih lica, za prostor koji tek treba da se napravi na placu CKK slične kvadrature.

Foto: S.S.

Inače, Petković je dugo ćutao, pa se u javnosti stekao utisak da Nevenkin suludi plan neće proći. Međutim, ispostavilo se da je samo navodno čekao tal.

Od Nevenke je dobio samo masno povećanje plate sa stimulacijama za svoju svastiku Milosavu Milikić, koja je zaposlena u Crvenom krstu.

Naime, Milosava, inače odavno ima sve uslove za penziju, za masnu platu morala je kao računovođa Nevenki da isplati punu platu i ako je ova bila jun i jul mesec na privremenoj sprečenosti za rad.

Otvorila je Nevenka bolovanje, ležala u kliničkom centru Kragujevac, na odeljenju za neurologiju. Tamo se sklonila od Crvenog krsta Srbije zbog prijave krađe obroka Narodne kuhinje i šamaranje korisnika narodne kuhinje.

(Tpknews.com/VI – Inteligencija)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker