POŠTEN I MORALAN ČOVEK: Safetovi kerovi njuškaju po celom Braničevskom okrugu

Kontroverzni predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović, čovek koji je pretio ekološkom aktivisti, fizički nasrtao na predstavnike opozicije među kojima su bile i žene, onaj koji je svojevremeno povezivan sa falsifikovanjem dokumenata, štancovanjem deviza, pa čak i za posredovanje u prostituciji.

Screenshot

Dugogodišnji predsednik Opštine Žagubica Safet Pavlović našao se na udaru izvršitelja – doneta je odluka o prodaji niza njegovih nekretnina zbog dugova. O liku i delu Safeta Pavlovića javnost je kroz godine saznala svašta, a poznate su afere u kojima je povezivan sa posredovanjem u prostituciji, falsifikovanjem deviza, batinanjima i napadima na građane i aktiviste. Ipak, na vlasti u Žagubici je već 11 godina.

Inače, i pored afere JKP “Belosavac” gde se svakodnevno odvozi čista pijaća voda kompaniji Dandi, i ugovor koji je pod sumnjivim okolnostima sklopljen, kako nezvanično saznajemo, jedna cisterna pijaće vode se naplaćuje 100 evra, tako da dnevno JKP “Belosavac” zaradi 2.500 hiljade evra.

Safet Pavlović divlja u svom stilu po Homolju sa svojim kerovima, a sada isti ti njegovi kerovi njuškaju po celom Braničevskom okrugu.

Traže autora tekstova uperenih protiv Safeta, jer na kraju krajeva, Safet je pošten i moralan čovek nije mrava zgazio.

Pustile su ga institucije da u Žagubici korupciju dovede na visoki nivo, da se bahati i preti svima koji govore o njemu kritički. Umesto da policija i tužilaštvo istraži taj sporan ugovor oko odvoženja pijaće vode oni ćute i prate Safetove instrukcije.

(Tpknews.com/VI – Inteligencija)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Gde su gradjani, zašto se ne pobune? Za kerove se zna koji je lek. A za Safeta postoje Babejićeve metode. Eh da može Babejić da oživi ne bi Safet smeo ni da diše bez dozvole.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker