PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Nestala baka Marija, poslednji put je viđena u blizini Kučeva

Za Marijom Jovanović iz Majdanpeka se traga već 6 dana. Porodica i prijatelji obratili su se medijima za pomoć kako bi što više ljudi videlo informacije i njenu sliku u nadi da će je neko prepoznati.

Foto: Privatna arhiva

Marija Jovanović (76 godina) iz Debelog Luga (selo pored Majdanpeka) živela je blizu železničke stanice. 5. avgusta njena unuka primetila je njen nestanak i odmah je sa suprugom i prijateljima krenula u potragu, da bi nakon toga prijavili slučaj nestanka i u policiji.

Potvrđeno je da je viđena kamerama fabrike “Formaideale”, koja se nalazi u blizini njene kuće, kako ide u pravcu ka Kučevu, u subotu 3. avgusta.

Baka Marija imala je na sebi crnu suknju i prsluk, tamnu maramu na glavi i crnu torbu. Takođe je nekoliko svedoka potvrdilo da je u ponedeljak, 5. avgusta, videlo u okolini naselja Blagojev Kamen i Bosiljkovac kako ide putem.

Potraga za Marijom traje već 6 dana i u potrazi su učestvovali policija, vatrogasci kao i njen sin, snaja, unuk, unuka i zet sa prijateljima.

Zabrinuta porodica je u četvrtak iznajmila i tragača sa psom koji je njene tragove prepoznao sve do sela Bosiljkovac odakle se gubi svaki trag, pa se pretpostavlja da je od tog mesta najverovatnije ušla u neki auto ili u autobus i nastavila dalje.

Ukoliko neko primeti baba Mariju ili ima bilo kakvu informaciju da je možda sreo prethodnih dana na relaciji Majdanpek-Kučevo-Požarevac (sela Blagojev Kamen, Bosiljkovac, Železnik, Brodica, Voluja, Neresnica…) neka se javi na broj telefona 063 176 0220.

Baba Marija inače boluje od staračke demencije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker