POLICIJA I TUŽILAŠTVO U SPREZI SA NARKO DILEROM?! Organizovana kriminalna grupa hara opštinom Golubac!

Organizovana kriminalna grupa hara opštinom Golubac, tužilaštvom i policijom. U Opštinskoj Javnoj kući u Golupcu, Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu i policiji caruje kriminal i prostitucija. Neki funkcioneri naplaćuju u novcu, drugi u naturi, a neki od njih i u jednom i u drugom. Svi su povezani zajedničkim kriminalnim interesima, i ucenama kontrolišu jedni druge, a dolaskom crnogorskog raspopa na vlast u Golupcu, kriminal je legalizovan.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Pre dva meseca, kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora iz opštinske Uprave u Golupcu, jer zvanično ceo događaj je zataškan od strane inspektora PS u Golupcu Vlade Đurđevića-Ćane i Saše Milojkovića javnog tužioca Osnovnom javnom tužilaštva u Velikom Gradištu, lokalni golubački narko diler Jovan Jusić je nakon kraće rasprave, fizički napao Aleksandra Nastasijevića-Leku koga je udario više puta, nanevši mu na taj način teške telesne povrede u vidu frakture nosa.

Kako navodi izvor, Aleksandar Nastasijević-Leka je navedeni događaj prijavio policiji u Golupcu, međutim, dežurni saobraćajni policajac T. N. umesto da uzme izjavu od oštećenog, ubeđivao ga da ne prijavljuje Jusića već da ga pozove i da se izmiri sa njim.

– Leka, uvidevši da policajac T. N. nema nameru da podnese prijavu protiv lokalnog narko dilera Jovana Jusića, s obzirom da su svi povezani zajedničkim kriminalnim interesima, i ucenama kontrolišu jedni druge, otišao je u Dom zdravlja u Golupcu – navodi izvor.

Međutim, kako navodi izvor, u međuvremenu, u Dom zdravlja zvao je inspektor PS u Golupcu, Vlada Đurđević-Ćana, i naredio lekaru da nakon pregleda oštećenog u izveštaju navede da je zadobio samo lake telesne povrede, takođe, zvao je i oštećenog Leku insistirajući da ode kod njega u kancelariju i da se ne usuđuje da tuži narko dilera Jovana Jusića.

– Uvidevši da u Domu zdravlja u Golupcu pokušavaju da montiraju stepen povreda u izveštaju, Leka je otišao u Opštu bolnicu u Požarevcu gde su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu frakture nosa, nakon čega je upućen u Urgentni centar u Beogradu na operaciju – , kaže izvor.

Zdravstveni radnik koji je primio Leku u požarevačkoj bolnici, i koji je Insajderu Miletu Sovi potvrdio ceo događaj, nakon utvrđenog stepena povreda, ne znajući da je inspektor PS u Golupcu, Vlada Đurđević-Ćana u međuvremenu pozvao Sašu Milojkovića javnog tužioca Osnovnom javnom tužilaštva u Velikom Gradištu i zatražio od njega da ne goni narko dilera Jovana Jusića, pred oštećenim Lekom pozvao je javnog tužioca Milojkovića da ga obavesti o celom događaju.

Međutim, kako je Insajderu Miletu Sovi potvrdio zdravstveni radnik, javni tužilac Saša Milojković mu je rekao da su oboje problematičtni i da je od njega zahtevao da u izveštaju ne navede stepen povreda.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker