POLICAJCI SE MEĐUSOBNO KLADILI: Mladići iz Dvorišta i Krivače brutalno pretučeni ispred PS u Golupcu

U nedelju oko 20:30 i 21:00 brutalno su pretučeni mladići Radosavljević Mihajlo iz Dvorišta i Dragiša Paunović iz Krivače na samo 30-tak metara od policijske stanice u Golupcu.

Ilustracija/Foto: Shutterstock

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora, lokalni golubački narko diler Jovan Jusić i sinovi Igora Đorića-Šiptara iz Usija, prvo oko 20:30 sati u pešačkoj zoni u Golupcu presreli su i brutalno pretukli Radosavljević Mihajla iz Dvorišta.

Nakon toga oko 21:00 sati Jovan Jusić koji je krenuo da odvede svoju suprugu i dete kući, na nepunih 30-tak metara od policijske stanice spazio je Dragišu Paunovića iz Krivače, zaustavio je svoj auto na sred puta, istračao iz auta i počeo je, uprkos svim molbama supruge da ne radi to pred detetom, brutalno da pesniči Dragišu.

Dežurni policajci u policijskoj stanici u Golupcu ceo događaj u uživo prenosu pratili su na kamerama i međusobno se kladili ko će na kraju izaći kao pobednik, bez da intervenišu.

Naime, kako se nezvanično saznaje, lokalni golubački narko diler Jovan Jusić i sinovi Igora Đorića-Šiptara iz Usija, Radosavljević Mihajla iz Dvorišta i Dragišu Paunovića iz Krivače prebili su zbog navodnog reketa koji nisu hteli da plate.

Navodno, Radosavljević Mihajlo iz Dvorišta i Dragiša Paunović iz Krivače otkupili su jednu šumu, međutim zafalilo im je 60 hiljade dinara. Novac koji im je falio uzeli su na pozajmicu od Igora Đorića-Šiptara iz Usija. Nakon seče i prodaje drava, po dogovoru koji su imali sa Đorićem, vratili su pozajmicu i da bi mu se na neki način odužili poklonili su Đoriću deset metara drva.

Međutim, sinovi Igora Đorića-Šiptara koji su u dilu sa narko dilerom Jusićem, smatrali su da dve prikolice drva nije dovoljna nadoknada za datu pozajmicu pa su zahtevali da im ovi isplate dodatnih 3 hiljade evra ili da im daju traktor. Naravno, Mihajlo i Dragiša odbili su da plate ovaj reket.

Nakon prebijanja, Mihajlo i Dragiša otišli su u policijsku stanicu u Golupcu da podnesu prijave. Njih je primio inspektor Vlada Đurđević-Ćana koji im je, kako navodi izvor, rekao da ne talasaju mnogo već da plate tih 3 hiljade evra, a ako nemaju pare da plate da im ostave traktor, nakon čega ih je izbacio iz policijske stanice i poručio da nema nameru da svoj deo čeka u nedogled.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker