EVO KO BRUKA MUP: Policajac se hvali platom u evrima, after-parti devojkama i fudbalerom Vlahovićem (VIDEO)

Policajac Milan Z. (35) iz Policijske stanice Rakovica, kolega nedavno uhapšenih policajaca Aleksandra N. (30) iz Policijske stanice Surčin i Stefana N. (30) iz Policijske stanice Rakovica, protiv kojih se vodi istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su van radnog vremena glumili presretače na auto-putu i vozačima otimali novac, hvalio se na društvenim mrežama da platu navodno prima u evrima!

Foto: Privatna arhiva/Screenshot

Na snimku, koji je dobila naša redakcija vidi se kako on sedi za volanom „mercedesa“ i pokazuje svežanj novčanica u apoenima od po 50 evra, govoreći: „Ljudi, ja ne znam što su meni dali u evrima platu?! Oni ljudi nisu normalni. Ovo je stvarno strašno!“

Kako saznajemo, Milan Z. je zajedno sa dvojicom uhapšenih policajaca, upao u oči svojim kolegama iz Sektora unutrašnje kontrole jer je, između ostalog, na društvenim mrežama učestalo objavljivao fotografije iz klubova u kojima pije najskuplje šampanjce, okružen devojkama sumnjivog morala, kao i slike luksuznih automobila i novca na gomili, hvaleći se da živi na visokoj nozi. Uhapšeni Aleksandar N. i Stefan N. su mu kolege i drugovi.

– Paravan mu je fudbaler Dušan Vlahović, za koga tvrdi da mu je navodno rođak i da ga obezbeđuje. Objavljuje fotografije s njim, a u nekoliko navrata se lažno predstavljao, govoreći „da je bitan u mnogim kombinacijama“. Pokazivao je značku policije i kad treba i kad ne treba, i govorio da je navodno načelnik jednog odeljenja policije. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i da je drugim osobama odavao službene tajne. U vezi je navodno s jednom after-parti devojkom. Policija treba da utvrdi ko je ta devojka i da li se zaista bavi prostitucijom – navodi naš izvor blizak istrazi.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, policajac Milan Z. je pre dve godine dovođen u vezu sa policajkom V. D. (29), koja je u novembru 2022. osvanula na eksplicitnom snimku na kojem se vidi kako oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne policijske stanice. Mlada policajka sa juga Srbije je posle tog snimka privedena na radnom mestu zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Ona je posle saslušanja puštena da se brani sa slobode.

Eksplicitni snimak policajke možete da pogledate klikom OVDE.

Policajka nije htela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata. Tokom saslušanja navodno nije htela ni da komentariše račun na koji je primala uplate od po 1.000 evra.

Foto: Privatna arhiva

Nešto kasnije, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi. Sumnja se da njih dve pružaju seksualne usluge u paru, a to su potvrdili i snimci na kojima se vidi kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca. Na jednom od snimaka, koji je pre dve godine dostavljen našoj redakciji, između ostalog, vide se policajka i druga privedena devojka tokom sado-mazo seksa.

Foto: Privatna arhiva

– Cena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i po 1.000 evra za veče. Njih dve se inače stalno druže sa jednom učesnicom „Zadruge“. Veoma su bliske i gotovo da se ne razdvajaju – naveo je tada naš izvor iz istrage.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, početkom oktobra ove godine, dvojica policijskih službenika Stefan N. i Aleksandar N. saslušana su u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije zbog sumnje da su 18. avgusta počinili produženo krivično delo zloupotrebe službenog položaja u saizvršilaštvu.

– Ova dva policajca su se, kako se sumnja, lažno predstavljala kao pripadnici saobraćajne policije. Oni su između dva i tri sata posle ponoći, na obilaznici autoputa Beograd – Niš od trojice stranih državljana, koji su upravljali automobilima austrijskih, nemačkih i engleskih tablica, uzeli ukupno 210 evra i dva tableta kako im, navodno, ne bi pisali prekršajne prijave – saopštili su iz VJT u Beogradu.

Foto: Privatna arhiva

U saopštenju se dodaje da su u sva tri slučaja osumnjičeni koristili automobil BMW na kojem su zamenili tablice.

– Vozilom su izvršili preticanje i zaustavljanje sa upaljenom svetlosnom signalizacijom, led rotacijom, i primenili policijsko ovlašćenje provera i utvrđivanje identiteta. U trenutku izvršenja dela Aleksandar N. je bio na bolovanju, a Stefan N. nije bio radno angažovan – piše u saopštenju.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker