POGINUO SRBIN U BEČU: Vozač jurio “audijem” 150 na sat, pa pobegao sa lica mesta (FOTO)

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima oko 3:30, crni “audi A4” je velikom brzinom naleteo na pregradu na raskrsnici u Ulici margaretengurtel i Klibergase u 5. bečkom okrugu brzinom od oko 150 kkilometara na sat. 32-godišnji Srbin je poginuo, a vozač i treća osoba pobegli su sa mesta nesreće.

Foto: Screenshot/heute.at/Denise Auer

Kako je saopštila policija, “audi” se “velikom brzinom” zaleteo i udario u izdvojeni deo puta, a automobil je razbijen na komade. Vozač i treći putnik su odmah pobegli, a teško povređenog drugog putnika ostavili su u olupini.

Kako je saopštila pres-služba bečke policije na zahtev „Hojta”, nakon detaljnog rada istražitelja utvrđen je identitet preminulog putnika. Žrtva je bio 32-godišnji Srbin.

Potraga za identitetom poginulog u početku je bila teška – na mestu nesreće policajci nisu pronašli ličnu kartu ni dokumenta. Sada je takođe jasno da vlasnik automobila koji je učestvovao u nesreći nije bio za volanom. “Audi A4” je iznajmljen.

Potpuno je nejasno zašto je do sada nepoznati vozač “audija” jurio preko tog dela ulice brzinom od oko 150 kilometara na sat. Nekoliko metara posle udara u prepreku, vozilo se zaustavilo na zelenom saobraćajnom ostrvu.

Za divno čudo, vozač i treći putnik su preživeli nakon udesa, verovatno su u panici pobegli peške, a od njih nema ni traga. Iza sebe su ostavili putnika koji je preminuo na mestu nesreće.

Profesionalna vatrogasna jedinica je brzo izašla na lice mesta i pokušala sve da unesrećenog izvuče živog iz automobila.

Heute je objavio fotografije olupine posle nesreće:

Međutim, svi napori bili su uzaludni, lekar hitne pomoći iz bečke profesionalne spasilačke službe uspeo je samo da utvrdi da je putnik mrtav. Nakon užasne nesreće i mahnitog napora vatrogasaca, “audi” je odnesen sa puta. Automobil se sada nalazi na parkingu u Beču, Simeringu.

U teškoj nesreći, putnik je ostao zarobljen tako da nije imao šanse da preživi. “Audijeva” sedišta su u udesu potpuno izletela iz vozila.

Vozač “audija” i treći putnik su i dalje u bekstvu. Uprkos mogućim ozbiljnim povredama, njih dvojica su uspeli da pobegnu neotkriveni. Bečka policija i dalje punom brzinom istražuje užasnu nesreću na Gurtelu.

(Tpknews.com/Heute)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker