POGINUO MOTOCIKLISTA: Uhapšen Maša-Keča iz Požarevca jer nije pružio pomoć

Policija u Požarevcu uhapsila je Mališu Radosavljevića (37) zvanog Maša-Keča, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saznaje TPKNEWS.

Foto: 192_rs/Screenshot/Fejsbuk/Arhiva

Kako navodi naš izvor iz policije, Mališa se tereti da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak u večernjim časovima na uglu ulica Čede Vasovića i Zelengorske u Požarevcu u kojoj je nastradao motociklista Aleksandar G. (30).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička vozila i motocikl, a protiv Mališe je podneta krivična prijava i određena je mera zadržavanja od 48 sati, jer se zatekao na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme i zbog nepružanja pomoći Aleksandru G. (30).

Aleksandar G. (30) je krećući se velikom brzinom, udario motociklom u zadnji deo “BMW” Mališe Radosavljevića, koji se udaljio sa lica mesta.

Mališa će nakon isteka mere zadržavanja uz krivičnu prijavu biti sprovedeno javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Podsetimo, Mališa potiče iz imućne porodice koja drži prevozničku firmu sa više kamiona. Od malena je poznat policiji i više puta je osuđivan za dela imovinske prirode i zbog nasilja. On je 2010. godine osuđen na dve godine zatvora za silovanje, a 2020. godine bio je u pritvoru od januara do juna, zbog nasilja nad drugom bivšom devojkom i zbog toga je pred Osnovnim sudom osuđen na tri godine zatvora.

Iste 2020. godine, u oktobru je ponovo završio u pritvoru zbog sumnje da je silovao bivšu devojku Jovanu Mihajlovsku, inače, mlađu sestru po ocu poznate TV voditeljke Ane Mihajlovske. Nakon sprovedene istrage Više tužilaštvo u Požarevcu u junu 2021. godine odustalo je od gonjenja Mališe i on je oslobođen od terećenja za silovanje. Međutim, Mališa je dok je trajala istraga o pomenutom krivičnom delu iz pritvora Okružnog zatvora u Požarevcu prebačen u KPZ „Zabela“ na izdržavanja trogodišnje kazne zatvorom zbog krivičnog dela nasilja u porodici za koje je pravosnažno osuđen od strane Osnovnog suda u Požarevcu.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Pošto se radi o kriminalcu koji je više puta osuđivan, treba pogledati memoriju automobila, kao i nadzorne kamere i utvrditi, da možda nije Mališa povukao ručnu kočnicu, da bi motociklista udario u njega. Za one koji ne znaju, kada se povuče ručna kočica, ne pale se stop svetla pozadi.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker