POČELO SUĐENJE ZA STRAVIČNO UBISTVO U VLAŠKOM DOLU: Ljiljana u tužilaštvu priznala zločin, na suđenju promenila priču

Pred Višim sudom u Požarevcu danas je održano suđenje Ljiljani Janković, njenoj ćerki Aniti i sinu Marku Andrejiću zbog ubistva Stevana Andrejića (56) u selu Vlaški Do kod Žabara koje se dogodilo prošle godine početkom septembra. Posle dva pripremna ročišta koja su bila održana, danas je počeo glavni pretres.

Foto: Privatna arhiva

Sledeće ročište zakazano je za 30. septembar ove godine. Na današnjem ročištu najveći deo vremena bio je posvećen tehničkim pitanjima.

– Odmah je iskrsao problem vezan za prezime sina i ćerke ubijenog Stevana Andrejića. Njih dvoje su državljani Srbije, ali i Austrije. Optužnica je podignuta na prezime Andrejić, međutim oni su u austrijskim dokumenitma Janković, po majci. Pa se stoga radilo na utvrđivanju tih činjenica. Oni su za srpske organe Andrejić, kako je i optužnica podignuta – , navodi izvor.

Kako je rekao izvor, suđenje je potom nastavljeno sa iznošenjem odbrane Ljiljane Janković, žene koja je osumnjičena da je pucala, a potom raskomadala telo svog bivšeg supruga u porodičnoj kući u Vlaškom Dolu.

– Pred tužilaštvom Ljiljana je u potpunosti priznala zločin, međutim danas u sudnici je rekla da ne priznaje delo. Stoga ostaje da ona činjenicama potkrepi svoje reči. Iz tog razloga suđenje je odloženo, na njem zahtev – , ističe naš izvor.

Na sledećem ročištu očekuje se da Ljiljana Janković nastavi iznošenje svoje odbrane, a potom se očekuje da svoju odbranu iznesu Anita i Marko, ćerka i sin ubijenog, koji su se do sada branili ćutanjem.

(Tpknews.com/Nova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker