PAŽNJA: Vrelina u Braničevskom okrugu ne popušta ni danas

U Braničevskom okrugu će danas biti sunčano i veoma toplo, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće oko 23, a najviša dnevna oko 36 stepeni.

Vetar će biti slab promenljiv, jutarnja temperatura od 14 C do 23 C, a najviša dnevna od 33 C do 36 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Velikom gradištu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 23 C, a najviša dnevna oko 36 C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka će biti sunčano i veoma toplo, samo u subotu po podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature, očekuju se u ponedeljak kasno uveče u Braničevskom okrugu.

Zatim će biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Republički hidrometeorološki zavod objavio je juče upozorenje na visoku temperaturu za područje Srbije, u kome se navodi da će do ponedeljka u svim krajevima zemlje, a u utorak na istoku i jugu, biti veoma toplo.

Maksimalna temperatura danas će biti od 32 C do 35 C, a od sutra u intervalu od 34 C do 37 C, navodi se u upozorenju, koje važi do 25. jula.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker