POČELA OSVETA ZMAJA IZ ŠETONJA: Uhapšen brat predsednice petrovačke skupštine Hristine Đorđević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, uhapsili su Nikolu Đorđevića (30) iz Petrovca na Mlavi, rođenog brata predsednice Skupštine opštine Petrovac na Mlavi Hristine Đorđević.

Foto: Facebook

Kako se nezvanično saznaje, Nikola Đorđević (30) je uhapšen jer je krajem 2018. godine, zajedno sa B. V. i D. M. u alkoholisanom stanju brutalno pretukao D. Đ.

Inače, po nezvaničnim saznajima, nasilnici su se tada dogovorili sa oštećenim D. Đ. da mu svako od njih isplati odštetu po 2 hiljade eva. B. V. i D. M. su oštećenom D. Đ. isplatili dogovorene iznose, dok Nikola Đorđević je odbio da plati, s obzirom da je imao zaštitu lokalnih visoko pozicioniranih SNS funkcionera.

Kako tvrde zaposleni iz Opštinske Uprave u Petrovcu na Mlavi, Nikolina rođena sestra, sadašnja predsednica Skupštine opštine Petrovac na Mlavi Hristina Đorđević je dugogodišnja ljubavnica predsednika opštine Petrovca na Mlavi Duška Nedinića.

– Nakon poslednjih lokalnih izbora Duško Nedinić je za predsednika Skupštine postavio svoju dugogodišnju ljubavnicu Hristinu Đorđević, a Milančeta Aćimovića-Zmaja iz Šetonja ostavio bez i jedne funkcije. Zmaj iz Šetonja to nije dobro podneo i obećao je da će da se osveti – , kazao je izvor iz Opštinske Uprave u Petrovcu na Mlavi.

Kako nam je rekao izvor, Zmaj iz Šetonja je znao da brat Hristine Đorđević nije ispoštovao dogovor koji je postigao sa oštećenim D. Đ., pa je preko svojih poznanstva i prijatelja ponovo pokrenuo ceo postupak, a ishod toga je hapšenje Nikole Đorđevića.

Kako tvrdi izvor, Zmaj iz Šetonja se sada sprema da direktno udari i na samog predsednika opštine Duška Nedinića.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker