ODE SVE NA DOBOŠ: Zbog dugova, banka prodaje kompletnu imovinu Safeta Pavlovića u Krepoljinu

Najkontroverznijem predsedniku opštine u Braničevskom okrugu Safetu Pavloviću, koji se dokazao kao čovek koji preti i fizički nasrće na opoziciju, a i na žene, imovina u Krepoljinu otišla je na doboš.

Screenshot

Naime, Javni izvršitelj Jasmina Krstić, na ime starog duga raspisala je prvu elektronsku javnu prodaju Stambeno-poslovnog objekta predsednika opštine Žagubice u Krepoljinu.

Kako je navedeno na online portalu dobos.rs javnih prodaja, prvo elektronsko javno nadmetanje će se održati 09. septembra 2024. godine u periodu od 09 do 13 časova, a ponudioci su dužni da pre početka javnog nadmetanja na ime jemstva uplate 15% od procenjene vrednosti.

Detaljan opis nepokretnosti sa procenjenim vrednostima možete pogledati u prilogu:

Inače, sve više ljudi napuštaju Safetov brod, jer je očito da je brod počeo polako da tone, treba da dođe nova lađa koja će zapuštenu Žagubicu, da razvije i poboljša uslove i kvalitet života.

Kod Safeta su proja sir i viski uvek u neograničenim količinama, a i poslovne kombinacije. Međutim, u poslednje vreme se odao alkoholu, jer ga je big mama napustila, a za njom i njegovi najbliži saradnici.

Safeta Pavlovića su napustila njegova tri najbliža saradnika, big mama koja se uhvatila se sa starijim gospodinom od njega, jer je žena napredovala i emancipovala se, proširili joj se vidici, šef računovodstva koji je peglao papire u opštini i njegov lični vozač koji ga je pre podne vozikao i bio član gradskog veća, a popodne išao da rani Safetove svinje.

E moj Safete, kako seješ, tako i žanješ. Hteo si Soknića…on te prodao i pokopao!

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker