BUKTI NOVI SUKOB MEĐU KUČEVAČKIM NAPREDNJACIMA? Krade samo za sebe, neće da deli sa ostalim lopovima?!

Kako saznaje Insajder Mile Sova od izvora bliskog Srpskoj naprednoj stranci u Kučevu, došlo je do sukoba na relaciji Nenada Mikića sadašnjeg predsednika opštine Kučevo koji ujedno obavlja i funkciju predsednika OO SNS Kučevo na jednoj strani i Aleksandra Perišića, neformalnog predsednika opštine Kučevo iz senke, dr Ivana Rajčića aktuelnog narodnog poslanika i Novice Janoševića bivšeg predsednika OO SNS Kučevo na drugoj strani.

Foto: Screenshot/SatTv

Perišič je već naredio da se izvrše pripreme za smenu Nenada Mikića sa svih funkcija, a dr Ivanu Rajčiću predloženo je da mesto poslanika zameni mestom predsednika opštine Kučevo. Novici Janoševiću je Perišič predložio da se vrati na mesto predsednika OO SNS Kučevo.

Po rečima izvora, razmirice su nastale zbog odbijanja Nenada Mikića da dodeli dr Ivanu Rajčiću kancelariju u zgradi opštine već je istom dodelio kancelariju u zgradi bivšeg komiteta koja prokišnjava. Inače, Rajčić je insistirao da dobije kancelariju u opštinskoj zgradi kako bi mogao da kontroliše Mikića. Prisutni kažu da je Rajčić zapretio Mikiću da će zbog toga biti smenjen.

Doduše, sukobi između Perišića, Rajčića i Mikića počeli su mnogo ranije, prvo zbog sumnje Perišića i Rajčića da Mikić uzima iz opštinske kase mnogo više nego što njima daje a drugo je insistiranje Mikića da Slađana Miljkovića iz Srpske stranke Zavetnici imenuje za svog pomoćnika.

Kao što smo već pisali ranije, Perišić se hvalio da će preko Andrije Vučića sprečiti da Miljković zauzme neku od značajnijih funkcija u opštini Kučevo. Prošlo je devet meseci od formiranja lokalne vlasti a Miljković nikako da postane funkcioner opštine Kučevo. Trenutno sem odborničkog paušala od 10 hiljada, nema zaposlenje i vodi se kao nezaposleno lice osim ako mu njegov koalicioni partner Nenad Mikić nije dodelio neki fiktivni ugovor bez obaveze dolaska na posao kao što je imao u Domu kulture.

Zanimljivo je da se na listi člana Opštinske izborne komisije ispred Srpske stranke Zavetnici našao Raša Bulutič, kum Novice Janoševića. Zaposleni u Parking Servisu tvrde da postavljanje Raše Bulutića za člana Opštinske izborne komisije nije slučajno jer često viđaju Miljkovića kod Janoševića, navodno će Miljković početi da radi upravo kod Janoševića na radnom mestu radnika na održavanju higijene u Parking Servisu a za uzvrat će se isčlaniti iz Zavetnika i po ko zna koji put pristupiti Srpskoj naprednoj stranci.

U razgovoru sa našim sagovornicima saznajemo da ima istine u njihovoj priči, jer je Miljković već otkazao zakup kancelarije stranke Srpski Zavetnici koja se nalazila u glavnoj ulici.

Dok se opštinski funkcioneri međusobno svađaju i bore za funkcije, kučevački “ekonomski tigar”, s druge strane, sve više postaje nemoćan u realnom životu. Građani opštine Kučevo koji imaju svakodnevni dodir sa stvarnošću u prodavnicama, na pijacama, prilikom bilo kakave kupovine vrlo dobro znaju kako se živi u Kučevu. Ide zima, demagogoja opštinske vlasti neće nikoga nahraniti, ni ugrejati, kao ni verovanje da su oni sposobni da im sve to obezbede.

Očigledno da se lokalni funkcioneri, bave unutarstranačkim podelama, procentima i ličnim problemima, umesto da se bave svojim poslom, odnosno da se staraju za potrebe i interese građana, jer upravo od građana i dobijaju svoje plate.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Lopovska banda, zato je Aca Karatista i doveo mafijaše da uzmu vlast u Kučevu. Metem Andriju na onu stvar ako je spao da sluša Acu Karatistu.

  2. Koliko ja znam iz druzenja sa Miljkovicem on je sada u Pozarevcu kao predsednik okruga Zavetnika za Branicevski okrug a da ce da radi kod Novice o toga nema nista u to sam siguran.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker