NIŠTA LEPŠE I KORISNIJE! Završiš fakultet u 40-toj, budeš glavni tužilac, ubaciš kumče kod sebe i zaposliš ćerku

Snežana Dubajić, glavni tužilac u OJT Požarevac, izgurala svoje kumče da bude kod nje javni tužilac, a svoju ćerku ubacila u Osnovni sud Požarevac.

Foto: Ilustracija

Nekada zajedno u klupi, studirali Pravni fakultet na Radničkom univerzitetu u Smederevu, Sneža i Zlatan Milisavljević i izrodila se prisna veza, pa je ćerka Zlatanova postala tužilac.

Snežana je ćerku preko Dobrice predsednika Osnovnog suda ubacila u krivično odeljenje. Devojka koja šeta sa cigarom u ustima i slušalicama na ušima, kako kažu kolege, sva je nekako čudna.

Snežana kao glavni tužilac ima i svoju prvu violinu, Aleksandra Lazovića, a pojedini advokati ga zovu Gargamel. Gargamel je podneo zahtev još pre godinu dana da bude premešten u VJT u Smederevu, ali nešto je stopirano, nema jaku političku vezu kao Dubajićka.

No, ne bi bilo loše, kako kaže jedan bivši tužilac, da malo Apelaciono tužilaštvo iz Kragujevaca, pročešlja optužne predloge u OJT Požarevac?

Završiš fakultet u 40-toj godini, budeš glavni tužilac, ubaciš kumče kod sebe i zaposliš ćerku u Osnovni sud, ništa lepše i korisnije.

A zašto je neko dozvolio da se student koji je pre toga radio u pisarnici, i završio faks u 40-toj godini i postao glavni tužilac? To je pitanje za Vrhovno tužilaštvo, jer oni sigurno znaju.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker