NE DAJ BOŽE, DA NEKO UZME 2 SENDVIČA! Major policije “čuva” kombi sa SNS sendvičima?! (VIDEO)

Odavno znamo da je srpska policija dotakla dno, ali je u četvrtak u Vršcu, prilikom obeležavanja 16. godišnjice Srpske napredne stranke, major policije Aleksandra Miljković, komandir Saobraćajne policije u Pančevu, koja je “čuvala” kombi sa sendvičima koji su deljeni pristalicama SNS-a, pokazala da je dno probijeno i da ne služi narodu, već vladajućoj partiji.

Major policije Aleksandra Miljković pored kombija sa sendvičima/Foto: Privatna arhiva

U četvrtak se u Vršac sjatila celokupna pančevačka policija pod komandom načelnika Stevana Čigoje i zadatak im je bio da nikome iz vladajuće strukture, kao i njihovim simpatizerima koji su došli da aplauzima podrže predsednika SNS-a Miloša Vučevića i, naravno, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, “ne fali dlaka sa glave”.

Ali, u tom zaduženju pripadnici PU Pančevo, da li želeći da što bolje obave zadatak ili da se dodvore vrhu SNS-a, prešli su granicu samopoštovanja. Dozvolili su da jedan major policije, u ovom slučaju Aleksandra Miljković, komandir Saobraćajne policije u Pančevu ni manje ni više nego stoji pored kombija i obezbeđuje vozilo sa sendvičima koji su deljeni pristalicama vladajuće stranke. Ne da kontroliše saobraćaj, već da nadgleda da, ne daj Bože, neko od gladnih simpatizera SNS koji su autobusima doputovali iz daleka, ne uzme dva sendviča!

Tim postupkom pančevačka policija je pokazala podaništvo, nepoštovanje prema samom sebi i uniformi kojoj nose.

Bojazan je, nažalost, da pančevački policajci nisu usamljeni, već da se većina pripadnika MUP-a svojim postupcima trudi da se više dodvori SNS-u nego narodu Republike Srbije kome treba da služe, koji se ne slaže i ne glasa za “naprednjake”, a koji iste te policajce plaća. Narodu a ne partiji, pa makar ona bila i vladajuća!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker