NASILNICI SA SREBRNOG JEZERA IZA REŠETAKA: Gasili cigaretu gostu na čelo, lomili lobanje i rebra!

Mladići M.T., G.J., F.J. i I.J. koji su uhapšeni zbog sumnje da su brutalno pretukli dvojicu mladića u jednom lokalu na Srebrnom jezeru, ispitani su danas pred Osnovnim tužilaštvom u Velikom Gradištu, posle čega im je određen pritvor do 30 dana.

Foto: M.V./Ilustracija

Podsetimo, incident se dogodio prošlog vikenda.

– Braća F.J. i I.J. branili su se ćutanjem, dok su druga dvojica mladića negirala izvršenje krivičnog dela – kaže izvor iz istrage. U Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu potvrđeno je da su mladići saslušani, te da im je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da ponove delo i uticaja na svedoke.

Do incidenta je došlo kada je M. T. koji je navodno neformalno angažovan kao obezbeđenje ugasio cigaretu na čelo V. N. koji je bio gost u lokalu.

– U istom momentu J. J. je krenuo kući, ali su ga na ulazu presrela braća F.J. i I. J., koja takođe navodno rade kao neformalno obezbeđenje, udarila ga više puta po glavi, a kada je pao na pod nastavila da šutiraju. Mladić ima prelom dva rebra, potres mozga i naprsla mu je lobanja – priča naš dobro obavešteni izvor.

– Kada je V. N. video da batinaju njegovog druga, on je prišao da mu pomogne, ali ga je M.T. onda udario flašom u glavu, pa ga je zajedno sa G. J. F. J i I. J. šutirao po glavi i pesničio. Mladiću je polomljena lobanja, kao i nos, a ima i potres mozga. Zbog težine povreda poslat je na lečenje u Urgentni centar u Beogradu – kaže izvor.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Nadamo se da nisu tatini sinovi pa da ekspresno izađu iz pritvora? Ko su oni da se tako ponašaju, šta su ti mladići zamislili u svojim glavicama? Po pet godina robije za svakog i to da objave svi mediji. Juče se ispilili i odmah su postali mafijaši na baterije.

  2. U civilizovanom svetu i uređenim državama, na lokal gde često izbijaju incidenti i gde personal radi “neformalno”, stavi se katanac.

  3. Zašto se krije ime kafića kao i imena i prezimena batinaši? Dokle bre više? Da neće i pohvalnice možda da dobiju od gradištanskog mafijaškog rukovodstva?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker