NA TERENU POLICIJA I VATROGASCI: I dalje se traga za mladićem koji je nestao u Velikoj Moravi kod sela Lučica

Za mladićem (25) koji je u nedelju nestao u reci Velika Morava, u ataru sela Lučica kod Požarevca, kada je sa bratom koji je tri godine mlađi od njega ušao da se okupa, još uvek se traga.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Na terenu su policija i vatrogasci spasioci koji tragaju za mladićem.

Iz policijske uprave u Požarevcu potvrđeno je da traje potraga za mladićem, čiji je nestanak prijavljen u nedelju oko 14 sati, u ataru sela Lučica kod Požarevca.

Da podsetimo, mladić je sa društvom i mlađim bratom otišao na kupalište na Velikoj Moravi, u ataru sela Lučica kod Požarevca, kada je u jednom trenu nestao pod vodom. Drugovi mladića, koji su bili sa njim u društvu kada je nestao i koji su pozvali policiju, stahuju da se on utopio.

– Njih dvojica su ušli u reku da se okupaju, obojica su neplivači. Ovaj stariji se izgubio u reci dok je mlađi brat (22) uspeo da se nekako domogne obale. On je takođe u teškom stanju i odmah je prevezen u bolnicu – rekao je izvor.

Prema rečima izvora braća su iz sela Lučice.

– Došli su i meštani i svi traže mladića, ali nažalost svi opet sumnjaju da se utopio. Inače reka je puna virova i opasna je za plivače, a da ne govorimo o neplivačima – kaže sagovornik.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker