BIO NA POTERNICI, A KRAO PO CELOM OKRUGU! Momir iz Miljevića kod Golupca, uhapšen nakon što je izbo radnika obezbeđenja PZP Požarevac

Požarevačka policija, u saradnji sa policijom u Senti, intenzivnim operativnim radom, uhapsili su Momira Radulovića (24) iz Miljevića kod Golupca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on, u noći između 18. i 19. septembra ove godine na gradilištu Preduzeća za Puteve Požarevac u naselju Beranje, od radnika (63) angažovanog na obezbeđenju radnih mašina za asfaltiranje puteva koji se nalazio u „fordu“ zahtevao novac, a potom razbio prozor, izvukao ga napolje i više puta ga ubo nožem.

Momir Radulović se sumnjiči da je iz automobila uzeo 100 evra, 5.000 dinara i jednu jaknu, nakon čega je pobegao.

U Opštoj bolnici u Požarevcu muškarcu su konstatovane teške telesne povrede.

Takođe, Momir Radulović je, kako se sumnja, prethodno provalio u jednu ribarnicu iz koje je ukrao kuhinjski nož, pa se tereti i za krivično delo teška krađa.

Sumnja se i da je on, tokom septembra, u Požarevcu i Golupcu ukrao automobile „pežo 106“ i „pežo 207“ pa će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu i Velikom Gradištu, protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela krađa.

Inače, za njim je bilo raspisano više poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, Momiru Raduloviću je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Bravo za požarevačku policiju! Sada ostaje još da mu sud spoji kazne za više krivičnih dela i izrekne maksimalnu kaznu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker