ŠTA VIŠE OČEKIVATI: Ministarka ekologije ne ume da pročita ni napisani tekst (VIDEO)

Ministarka ekologije Irena Vujović imala je samo jedan zadatak u Skupštini, da pročita napisan tekst sa papira. Ovo ipak nije prošlo kako je planirano, te smo dobili nove bisere i izlaganje koje ćemo pamtiti.

Screenshot

– Predlog pavilnika o načinu i uslovima za merenje količine ispitivanje kvaliteta otpadnih voda i njihovog uticaja na recipi… recipijente i sadržini izveštaja o izvršenim merenjima – pokušala je Vujović kroz smeh da pročita komplikovani tekst.

Vujović je izmislila i novu opštinu u Srbiji, te je Kovin preimenovala u kovid.

– Opštine Kladovo, Novi Be…be Bečej, Beočin, grad Kruševac, grad Sremska Mitrovica, opština Kosjerić, grad Bor, grad Šabac, grad Kragujevac i opština kovid – rekla je Vujović ponovo se nasmejavši.

Onda je pokušala da sa papira pročita astronomske brojke, ali ni to joj nije baš pošlo za rukom.

– Od ukupno odobrenih apropriacija u iznosu od dva miliona.. od dve milijarde petsto osamdeset jedan milion sto devedeset i pet…. miliona dinara realizovano je.. dve milijarde trista dva miliona sedamsto četrdeset hiljada dinara – potrudila se ministarka da ove brojke izgovori u jednom dahu, ali je smeh opet prevladao.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. E teško nama, bolje bi se snašao prosečan đak četvrtog razreda osnovne škole? Nije ni čudo kakvi su nam ministri takva nam je i država, a i nismo za bolje jer smo mi to tražili.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker