GOLUBAČKO LETO: Kupler-majstoru i svom mlađanom Nevolji, tata raspop poklonio “Kafe Bar”

Da je bahato i nemoralno delovanje sadašnjeg predsednika opštine Golubac, crnogorsko-golubačkog zeta raspopa Mijović Nebojše, poprimilo obrise ozbiljnog političkog ludila, pokazuju i najnoviji događaji u kojima je on i njegov kartel naličje sadašnjeg urušenog društva.

Foto: Jovica Josić

Pa tako, izbori se raspop da na kraju da svom mlađanom Nevolji i Kikezi, svom glavnom kupler-majstoru i pomoćniku u seksualnim ispadima, novo-otvoreni “Bič Bar” na opštinskom zemljištu “Golubačkoj plaži”.

Inače, novo-otvoreni “Bič Bar” dat je na upravljanje upravi lokanog fudbalskog kluba, tj mlađanom Nevolji, na plaži za kupače koja je neobezbeđena i neuređena za korišćenje, jer ne postoje spasioci niti bezbednosne bove koje obeležavaju uređeni i bezbedni odnosno štićeni deo reke Dunav za kupanje, a nema ni informativne table.

Naravno, sve navedeno po zakonu je u obavezi da uradi opštinska uprava jer je upravo ona odgovorna ako i kada dođe do nesrećnog slučaja.

Neprimenjivanjem zakonskih obaveza narod je doveden u zabludu da neko brine o njima, pogotovo turisti, a dodatna opasnost je što se u pomenutom baru služe alkoholna pića pa alkoholisana lica ulaze u vodu koja je još i bakteriološki i hemijski neispravna za kupanje, ali od strane inspekciskih službi to nije obelodanjeno pa je time ugroženo i javno zdravlje, što predstavlja ozbiljnu zloupotrebu.

Foto: Jovica Josić

Sa druge strane, tokom ovog meseca predsednik opštine Golubac, crnogorsko-golubački zet raspop Mijović Nebojša, je organizovao veliki broj malverzacija.

Tokom zamene crepa na krovu zgrade opštine Golubac oštećene gradom, cena zamene jednog crepa “za ruke” je naplaćena od državnog novca/opštinskog budžeta 250 dinara po komadu. Dakle ova cena je bez vrednosti novog crepa koji tek treba da bude plaćen. Ovako visoka cena je ugovorena sa izvođačem radova radi podele novca između učesnika u ovoj malverzaciji, a vrednost ostalih popravki je takođe napumpana iz istog razloga. Pomoć republike će izostati do 2027. godine, a do tada zaduživanje i zloupotrebe.

Kako je poznato lokalnoj javnosti, isti “obor knez” je usled novonastalih troškova zbog oštećenja na njegovoj kući i ordinaciji gde radi sa ženom kao lekar, kao i zbog kvara na autu njegovog mlađanog sina, BMW kupljenog za oko 20 hiljada evra od bedne predsedničke plate koji je sada bezvredan, a i zbog kupovine novog džipa, pribegao otvorenijim i kao do skora neviđenim malverzacijama.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker