JEDINA NOVOST SA VAŠARA U KUČEVU: Zamenica načelnika opštinske uprave prošetala novog momka

Na velikim vašarima koji se održavaju u Kučevu svake godine na Sv. Kalinika 11. Avgusta, već godinama nema ništa novo, tako da je u varošici koja polako umire uspela da postane velika vest da je Marina Rančić, zamenica načelnika opštinske uprave na vašaru prošetala svog novog momka.

Foto: Društvene mreže

To i ne bi bila neka vest, da zamenicu načelnika opštinske uprave Kučevo nije na ovu funkciju zaposlila njena majka dok je bila na funkciji načelnice opštinske uprave, pa se tako u porodici Rančić gaje velike ambicije da će i ćerka da avancuje maminim stopama.

Nakon kupljene diplome na privatnom pravnom fakultetu zamenica načelnika opštinske uprave Kučevo u kolektivu važi za izuzetnu neznalicu i osobu koja bez ikakvog obzira dovodi svoje zaposlene u položaj gde su neki bili pozivani da daju izjave pripadnicima UKP-a (uprave kriminalne policije).

Nakon gotovo 20 godina duge veze sa lokalnim frajerom i jednim od žestokih momaka iz Kučeva koji je glavom bez obzira pobegao iz kuće roditelja Marine Rančić gde je ovaj par živeo u jednom sobičku, sadašnja načelnica opštinske uprave je dugo bila u bolu i tuzi daleko od očiju javnosti.

Najzad se ovoj maminoj i tatinoj princezi ukazala prilika da, nakon dve godine, na vašaru u sred podneva prošeta svog novog momka glavnom ulicom u Kučevu, zajedno sa mamom, tetkom i rođenim bratom. Meštani kažu da je i u kasnim popodnevnim časovima viđena da šeta sa novim momkom po kučevačkom vašarištu dok zaljubljeno dele šećernu vunu i srećno se voze u električnim kolima na vašarskom autodromu.

Iako njen novi momak izgleda izuzetno neuredno, zarastao u sedu bradu i sav istetoviran koji svojim izgledom podseća na beogradske narkomane, Marina je prošetala na veliki vašar u Kučevu svog novog momka zajedno sa članovima porodice, tako da sada više ne mora da se krije i zaključava u kancelariji kako bi zadovoljavala svoj ekstremno visok libido čitajući porno stripove koje, kako se priča po varošici, u fioci joj ostavlja porodični prijatelj i nezvanično poznati opštinski perverznjak, Zoran Bučinac, bivši načelnik opštinske uprave Kučevo.

(Tpknews.com/N. J.)

PROČITAJ I

8 Komentari

      1. Ako se meni obraćaš, niko od njih nije moj idol. Sredinom 80-ih sam radio 3 godine u Šik-u i od tada nikada više nisam otišao u Kučevo. Ove što sam nabrojao, oni su tada bili lokalni žestoki momci. O Srećku sam čitao u Crnoj hronici, jer on tada nije živeo u Kučevu.

    1. Krle, Rakić bio obična jajara. Tužno je što je onako završio, voleo je da provocira ljude. Fizički nije bio jak.
      Eno ćerka uz tetu glavni naprednjak,
      Srećka ubili, interesantno znalo se da je ubijen. Tadašnje opštinsko rukovodstvo pomagalo da se sve to zataška.
      Tužno je što deca ispaštaju zbog toga što su im roditelji činili zla drugim ljudima. Postojala je titula, svastika od predsednika opštine.
      Većina mladih koje su naprednjaci zaposlili ima te neke diplome.
      Bespredmetno ih je komentarisati. Sve demokrate i članovi otpora sada su u vlasti. Čuvene demokrate, spremne na linč onih koji nisu njihovi. Na jednom mestu sada rade po 2,3 radnika.
      Kakva je tek situacija u školama, ko sve predaje deci.
      Dom zdravlja i odnos prema narodu.

      1. Kaži mi, ko je “zamenio” Ludog Danka i Zorana Ćurku? Pretpostavljam da više nisu živi, jer su sredinom 80-ih godina bili sredovečni. Čitajuću novosti iz Kučeva, došao sam do zaključka da su ih zamenili građani Kučeva u velikoj većini, jer trpe onu bagru iz hotela.

  1. A gde je glavna Baba Sera Novica Janošević? Zašto njega niko ne spominje, valjda je i on neki stih? Bio je godinama Ćukina podguzna muva a sada je postao Acin prezervativ i podguzna muva

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker