NJENA GLAVA U KRILU ZMAJA: Poznati petrovački advokat uhvatio ženu u prevari!

Kada je poznati kontroverzni advokat Vlada Jordanov iz Petrovca na Mlavi došao kući sa posla pre jedno godinu dana, uhvatio je svoju ženu kako ga vara i bio je užasnut situacijom u kojoj se našao. Od tada utehu traži u alkoholu.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Po priči izvora Insajdera Mileta Sove iz Javne Opštinske kuće u Petrovcu na Mlavi, advokat Jordanov gledao je svoju suprugu kako izvodi s*ksualni čin sa bivšim predsednikom Skupštine Javne Opštinske kuće u Petrovcu na Mlavi Milančetom Aćimovićem-Zmajem iz Šetonja, a da stvar bude još gora, ona je Milančeta oralno zadovoljavala, što nije učinila za njega za sve godine koliko su bili u braku jer joj se, kako je umela da kaže, sama ta ideja bila gadila.

Kako kaže izvor koji je ujedno i Jordanov jedan od dobrih kafanskih prijatelja, ispostavilo se da je Zmaj iz Šetonja samo jedan od njenih brojnih ljubavnika, iako je, po priči izvora, Jordanov čovek koji je bio veran svojoj supruzi od dana kada su se upoznali. Možda je naivan, kako kaže izvor, ali nikada nije ni slutio da ga ona vara.

– Mislio je da jednostavno ne voli seks mnogo. Kako mi je jednom prilikom pod dejstvom alkohola ispričao, oduvek je to želela da radi sa ugašenim svetlima i nikada ne bi probala ništa novo, što je trpeo jer je mnogo voleo. Sada je uveren da joj se jednostavno nije dopao seks sa njim – kaže izvor.

Za njeno neverstvo saznao je zahvaljujući migreni koja ga je zatekla na poslu. Osećao se toliko loše da je morao ranije da napusti kancelariju da bi otišao kući da se odmori.

Jordanova žena tog dana nije radila, i on se nadao šoljici kafe ili čaja i saosećanju.

Umesto toga, zatekao je njenu glavu u krilu Zmaja iz Šetonja dok je on ležao na njegovoj sofi. Na trenutak je pomislio da će povratiti. Vikao je na njega da ode, bacio mu pantalone, a Zmajče je istrčao iz kuće.

– Supruga mu je rekla da joj je žao što je to video, ali da preteruje jer to ništa ne znači. Kada ju je “pritisnuo”, priznala je da je od braka imala najmanje devet ljubavnika – kaže izvor.

Inače, Jordanov je priznao da takav bol koji je tada imao nikada nije osetio. Zato što voli svoju suprugu a i zbog bruke koja bi izbila, odlučio je da treba da joj oprosti ali ne i da zaboravi. Od tada utehu traži u alkoholu.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ne znam zašto je Jordanov kontroverzni advokat? Mislim, ne živim u Petrovcu na Mlavi, pa nisam u toku. Jordanova sam upoznao pre nekoliko godina na letovanju u Asprovalti, u Grčkoj. Tamo je letovao sa suprugom i ćerkom Lolom, sa kojom su se moji unučići igrali. Na mene su ostavili dobar utisak, kao jedna skladna, mlada porodica. Jordanov je bio veoma druželjubiv i komunikativan, da sam imao utisak, kao da se znamo “100 godina”. Baš mi je žao, ako je ovo tačno.

  2. Tačno je da svaku noć i jutro u poslednjih dve godine zatičem svoju suprugu sa drugim muškarcem u krevetu. Ali nije Milanče, nego Luka. Međutim kad se probudi onda je stvarno pravi Zmaj, pa utehu tražim u mleku koje on ne stigne da popije

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker