SA NOVOM MEČKOM I U KABINET DA MOŽE: Bahato parkiranje gradištanskog predsednika na stazi za pešake (FOTO)

Predsednik opštine Veliko Gradište i funkcioner SNS Dragan Milić uhvaćen je u Velikom Gradištu u kršenju saobraćajnih propisa.

Foto: Mile Sova

Milić je svoju novu srebrnu mečku, ostavio parkiranu na stazi za pešake čitavih pola sata.

On se, prema saznanjima Mileta Sove, u četvrtak pre podne, sa svojom novom srebrnom mečkom dovezao u Ulici Kneza Lazara. Svoju limuzinu ostavio je na pešačkoj stazi, bukvalno preprečivši građanima put.

Napominjemo da je Ulica Kneza Lazara jednosmerna i prilikom dolaska imao je slobodne parkinge i sa leve i sa desne strane.

Milić je ušao u banku i tamo se zadržao čitavih pola sata. Komentar od Milića Mile Sova nije dobio, te nije poznato zbog čega se parkirao na stazi za pešake, pored slobodnih parkinga koji su bili kada se dovezao svojom limuzinom.

Iako bi, kao javni funkcioner, čiji je posao donošenje zakona, trebalo da na svom primeru pokaže kako se propisi poštuju, Milić, po svemu sudeći, konstantno krši saobraćajne propise. Čim sedne u svoju limuzinu, sa kojom bi ušao i u svoj predsednički kabinet da može, mobilni telefon na levo uvo, lakat naslonjen na vrata, i bez pojasa vozika se gradom. Očito da policija ne ordinira u zonama kojima se on kreće.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Bez ikakve zelje i namere da branim Milica hocu da kazem da nasa milicija ne ordinira nigde po gradu a i kad se ponekad pojave samo u centru grada selektivno opominju i kaznjavaju. Bila sam prisutna kad je policajac opomenuo zenu sto prelazi ulicu van pesackog prelaza a na pesackom prelazu stoji parkiran besni automobil. Na moju primedbu ostao je nem.
    Nama Gradistancima pesacke staze svuda po gradu sluze iskljucivo za parkiranje vozila i naravno da milicija to ne kontrolise. I inace kad imamo problema sa narusavanjem javnog reda i mira miliciju ne mozete izvuci na teren jer kazu nemaju nikakva ovlascenja.
    Imamo i biciklisticku stazu koju niko ne koristi. Bicikle voze po pesackoj stazi i jos se ljute ako ih pesaci ne uoce i ocekuju da se pesaci njima sklanjaju.
    Tako da nije samo Milic problem. Problem je milicija koja i ne kontrolise i ne kaznjava nikoga, narocito van centra grada. Ponekad se namerace na sirotinju a luksuznim automobilima je sve dozvoljeno. Podjite npr. ulicom Voje Bogdanovic pa cete znati o cemu pricam, a i sve van centra je problem.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker